Rólunk

A hír KAVALKÁD híreket tartalmaz,
de több mint egy híroldal.

Megtalálhatók itt a napi hírek témakörönként csoportosítva, folyamatosan frissülve, de emellett több egyedi szerkesztésű témakört is tartalmaz, ez különbözteti meg a többi híroldaltól. Az egyedi szerkesztésű témakörök az egyes híreket gyakran speciális formában tartalmazzák, megfűszerezve plusz információkkal, ezzel kiszélesítve a hírrel kapcsolatos tudásanyagot.

Az oldal felépítését és az egyes rovatok tartalmát folyamatosan fejlesztjük, melyhez az építő jellegű észrevételeket és véleményeket köszönettel vesszük.

A HÍRKAVALKÁD szerkesztői 

  • A filmajánlóban például nem csak az ajánlott film címe szerepel, hanem kedvcsinálóként elolvashatók a filmmel kapcsolatos érdekességek, háttér információk, egyedi vélemények.
  • A kütyük rovatban érdekes, egyedi, különleges, de nem feltétlenül a legolcsóbb árkategóriába tartozó cikkeket mutatunk be.
  • Az akciós cuccoknál a legtöbb háztartásban nélkülözhetetlen tárgyakból válogatunk, felhívjuk a figyelmet, éppen hol kapható kedvező áron. Nem a luxus cikkekre összpontosítunk, hanem a nagyközönség által elérhető, megfizethető árukra.
  • Az utazási tippeknél egy-egy kiválasztott úticélhoz ajánlunk szállást és bemutatjuk a környék látnivalóit is.
Scroll to top